Wednesday, February 17

Saya Org Melayu


Bila ckp in melayu, terasa mcm kasar. And terasa mcm i terkasar. i takkan sakit kan hati org, if org tu tak start dulu, i takkan make conversation, if org tu start dulu. i takkan cari gaduh if org tu tak start dulu. i tak pernah nk buat jht kat org, if org tu tak start dulu. tapi skrg tiba2 rasa nk jadi jahat. Kenapa ye? Tak baik kan? tapi, if org tu yg start nk buat tak baik mcm mana pula? Patut ke i jaga hati org, tapi org tak jaga hati i? Bila lah i nk jadi dewasa ni. Berdiri atas kaki sendiri. Tak menyusah kan org. Tak penah mintak tolong kat org. Not too depending on others. Kalau mampu, semua i nak buat sendiri. Kalau boleh, i nak survive sendiri. So sorry if selama ni i menyusahkan sesiapa. And i promise i akan pergi. Berdiri atas kaki sendiri, even rasa tak mampu pun nak buat mcm tu sebenar nya. Tapi, i will try. I mengaku i mengada-ngada. And the day onwards, i will dissappear. Thank You so so so very much u :)

2 comments:

13d4 said...

ohow!! jgnnnn~ jgn jadik jahat... wanna kill them? hee.. saya bantu.. hehehehe~

13d4 said...

Ohow.. jgnnnnnn!! jgn jadik jahat lagik!! wanna kill them? i bantu ye ye ye.. heheheh~